Omdat bij borstkanker voeding en training onlosmakelijk verbonden zijn

Voeding is onlosmakelijk verbonden met trainingsprogramma's voor borstkankerpatiënten. Wilt u samen aan fysieke resultaten werken dan kan dit alleen vanuit een correcte energiebalans en de juiste voedingsrichtlijnen. De voedingsmodule is afgestemd op het berekenen van voedingsrichtlijnen specifiek voor uw cliënten tijdens oncologische behandelingen of voor leefstijlbegeleiding na de behandeling. 

De voedingsmodule is speciaal gemaakt voor oncologiecliënten.

De in de app vermelde voedingsinformatie wordt mede samengesteld door de experts van Voedingenkankerinfo.nl. Zo is uw cliënt op de hoogte van de laatste stand van zaken en wetenschappelijk onderbouwde feitelijkheden over voeding bij borstkanker.

Berekeningen op maat

Bereken het totaal aantal calorieën en de specifieke behoefte voor eiwitten, vetten en koolhydraten. Zorg ervoor dat de energiebalans correct is om de trainingen te ondersteunen.

Monitor het voedingspatroon

Alles wat uw cliënt eet wordt berekend en weergegeven in uw dashboard en de app. Zo ziet u in grafieken en tabellen per macronutriënt de inname over een geselecteerde periode. Ook hier geldt meten is weten!

Automatische correctie

Afhankelijk van de ontwikkeling van uw cliënt en de doelstellingen kunt u er voor kiezen de berekeningen automatisch te laten updaten zodra er wijzigingen plaatsvinden.


Koppeling met de Eetmeter

Ook de Eetmeterapp van het voedingscentrum is gekoppeld met de voedingsmodule van Pinktrainer. Schakel deze in bij de instellingen en de gegevens worden automatisch geïntegreed en weergegeven.

Bereken en volg de voedingsinname tijdens de trainingsprotocollen

Bereken vanuit de geselecteerde formule de juiste calorie-inname voor een correcte energiebalans, -deficit of -surplus. Stel volgens de richtlijnen de onderlinge verhoudingen per macronutriënt in en stuur de voedingsrichtlijn naar de app van uw cliënt. Monitor samen de lichaamsontwikkelingen en de voortgang in de trainingen.

Selecteer de formule voor de berekening

Maak uw keuze uit diverse formules om het rustmetabolisme te berekenen. Kies de PAL-waarde en stel de doelstelling in voor een balans, deficit of surplus. Alles gekoppeld aan de doelstellingen.

Houd rekening met Lymfoedeem

Lymfoedeem kan extra gewicht met zich meebrengen dat geen feitelijke energiewaarde of extra verbruik van calorieën heeft. De calculator corrigeert voor u de berekening.

Per macronutriënt voor de kwalitatieve balans

Na het berekenen van de totale energiebehoefte berekent u vanuit uw dashboard de onderlinge verdeling van de macronutriënten. Geheel op maat en passend bij de doelstellingen.

Feedback in grafieken op alle bijwerkingen

Alle berekeningen die u heeft gemaakt worden ter controle weergegeven. Het samen met uw cliënt monitoren van de voedingsinname in het dashboard en de app met cijfers en duidelijke grafieken.

Richtlijnen en informatie over voeding in de app

In de app voor uw cliënt wordt naast de richtlijnen en resultaten ook informatie over voeding bij borstkanker weergegen. Deze informatie komt mede tot stand in samenwerking met voedingenkankerinfo.nl

Koppeling met de Eetmeter app van Voedingscentrum

De Eetmeterapp van het voedingscentrum wordt veel geadviseerd te gebruiken. Pinktrainer heeft een unieke koppeling geintegreerd zodat gegevens automatisch worden uitgewisseld.

Samenwerking met
Wereld Kanker Onderzoek Fonds en
Voedingenkankerinfo.nl

De informatieve content over voeding wordt geleverd door Voedingenkankerinfo.nl onderdeel van het voorlichtingsprogramma van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Uw cliënt wordt hierdoor geïnformeerd over de meest recente en wetenschappelijk onderbouwde informatie omtrent voeding bij of na kanker. Experts beantwoorden vragen over voeding vóór, tijdens en na de behandeling van kanker, op basis van wetenschappelijk onderzoek en de praktijkervaring. De informatie is ingedeeld in onderstaande thema's.  

Voeding rondom 
de
behandeling

Welke voeding is geschikt of juist niet geschikt te eten tijdens de behandeling? Voedingenkankerinfo informeert over de laatste uitkomsten.

Omgaan met klachten bij voeding

Borstkanker en de behandeling kunnen klachten geven waardoor eten en drinken lastig kunnen zijn. Voedingenkankerinfo.nl geeft informatie en tips voor het omgaan met veelvoorkomende klachten.

Voeding als genezing niet meer mogelijk is

Ook wanneer genezen niet mogelijk is kan voeding een belangrijke rol spelen, om klachten te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Via de app is uw cliënt op de hoogte.

Voeding na kanker en gezonde basisvoeding

Gezonde voeding en een gezond gewicht helpen na de behandeling bij het verbeteren van de fitheid en bij het verkleinen van risico opnieuw kanker te ontwikkelen. Via de app vindt uw cliënt alles over gezonde voeding na kanker.

Ik wil graag meer informatie over Pinktrainer

U wilt meer informatie of een demo? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres

Orange M-Health BV
Irenesingel 19
7481 GJ Haaksbergen
Nederland

Contacten

Telefoon: 053 - 851 9506
Email: info@pinktrainer.nl              
  

Links

www.pinktrainer.nl
Pinktrainer op FacebookJuridische documenten

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring