Gepersonaliseerde trainingsprotocollen opstellen op basis van gedetailleerde en patiëntspecifieke informatie

Voor het opstellen van correcte trainingsprotocollen heeft u de juiste medische informatie nodig. Wat zijn de effecten van de behandeling en de medicatie? Wat betekent dit voor de restricties en mogelijkheden? Hoe voelt mijn cliënt zich? Hoe is de medische behandeling gepland en wat betekent dat voor het samenstellen van het trainingsprotocol? Maar ook dient u de juiste feedback te ontvangen om het trainingsplan zodanig op te bouwen dat uw patiënt progressie bljift maken. Het dashboard voorziet u van alle informatie voor een gepersonaliseerd plan.

Met Pinktrainer slaat u de brug van de wetenschap naar uw praktijk!

Oncologie fysiotherapie ontwikkelt zich ieder jaar door de vele uitkomsten van internationale wetenschappelijke onderzoeken. Dat betekent niet alleen dat u op de hoogte moet zijn van deze uitkomsten maar ook de mogelijkheid wilt hebben deze veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk. Pinktrainer beschikt over het volledige instrumentarium om dit voor u mogelijk te maken. U slaat daarmee de brug van wetenschap naar uw eigen praktijk en maximaliseert de mogelijkheden in uw zorgvelening. Dit alles komt uw cliënt en de uitkomsten ten goede!

Selecteer uw oefeningen en stel wetenschappelijk onderbouwde programma's op

Krachttraining, cardio- en intervalsessies of mobiliteitsoefeningen hebben allen hun plek in de evidence bases practice voor trainen bij kanker. U personaliseert door de juiste training- of intensiteitsvariabelen in te stellen. Wilt u feedback op de oefeningen of deze zelf registreren? Ook dat is naar uw voorkeur in te stellen in het dashboard.

Inzicht in de gehele patiëntjourney

Binnen de applicatie wordt de gehele patientjourney vastgelegd. Behandeling, medicatie of comorbiditeiten en bijwerkingen, etc. Alle noodzakelijke informatie is aanwezig om als oncologie fysiotherapeut hoogwaardige zorg te verlenen.

Inzicht in mogelijkheden en beperkingen van uw cliënt

Diverse geïntegreerde test en de ontwikkeling van bepaalde terugkoppelingen zorgen voor een goede communicatie en geven u de informatie om het behandelplan verder te optimaliseren of aan te passen.

Kalender met behandelschema

Voor een correct trainingsplan dient u op de hoogte te zijn van de medische behandelingen, de medicatie en de effecten hiervan. Alle informatie is binnen handbereik in de speciaal ontwikkelde planner in de agenda.

Alle oefeningsoorten uit de evidence based praktijk

Alle in de oncologie onderzoeken en praktijk toegepast oefeningen kunt u toepassen in de oefenprotocollen. Krachttraining, cardio, interval en mobiliteitsoefeningen zijn opgenomen in de database. Uiteraard kunt u zelf oefeningen toevoegen.

Gepersonaliseerde
trainingsprotocollen

Personaliseren is juist bij oncologische cliënten van groot belang. In het dashboard beschikt u over alle variabelen en de juiste informatie of terugkoppeling om uw protocollen tot in detail af te stemmen op de doelstellingen en situatie van uw cliënt.

Feedback op oefeningen via de app van de cliënt

Niet alleen kunt u tot in detail iedere oefening op maat voorschrijven. U kunt ook zelf het het resultaat administreren in de app. Zo bent u op de hoogte van de vorderingen, de mate van inspanning en uiteraard de therapietrouw.

Ik wil graag meer informatie over Pinktrainer

U wilt meer informatie of een demo? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres

Orange M-Health BV
Irenesingel 19
7481 GJ Haaksbergen
Nederland

Contacten

Telefoon: 053 - 851 9506
Email: info@pinktrainer.nl              
  

Links

www.pinktrainer.nl
Pinktrainer op FacebookJuridische documenten

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring